Навчання буде проходити у форматі онсайт (в аудиторіях) і включатиме навчання софт-скілам, англійській мові та ІТ-курсам за відповідними спеціальностями. У програмі навчання також менторшип від провідних ІТ-фахівців та практика у компанії «ЕверіМатрікс Україна». Компанія «ЕверіМатрікс» працевлаштує кращих випускників програми та сприятиме працевлаштуванню усіх випускників у сфері ІТ🧑‍💻 ❗️Реєстрація за посиланням  або написавши на ел. пошту Центру ветеранського розвитку НУ «Львівської політехніки» cvrlvivskapolitehnika@lpnu.ua в темі листа вказуйте «IT курс».


Триває реєстрація на Всеукраїнський форум ветеранського бізнесу «Veterano Business Fest», який відбудеться 17 травня у Львові.

Під час форуму відбудеться виставка ветеранських бізнесів. А також обговорять проблеми започаткування власної справи для тих, хто повертається з війни.

За результатами форуму підпишуть резолюцію щодо сприяння розвитку ветеранських підприємницьких ініціатив за участі громадських організацій, представників органів місцевого самоврядування, бізнесу, Міністерства у справах ветеранів України та закладів вищої освіти.

Форум відбудеться за участі Міністерства у справах ветеранів України, представників Львівської, Миколаївської, Дніпропетровської, Житомирської та Вінницької обласних військових адміністрацій, ветеранів, громадських організацій, закладів вищої освіти, а також донорських організацій, які підтримують ветеранські бізнес ініціативи.

Зареєструватися можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9r2mAsUkh4WwpJTTu_UU0p4wcWPfKc52kFvmqRkkbSkhDEA/viewform

📣НАБІР УЧАСНИКІВ В ПРОЄКТ «НОВІ ГОРИЗОНТИ: ВЕТЕРАНИ У БІЗНЕСІ» Стати учасниками можуть ветерани та члени їх сім’ї (дружини, чоловіки, діти, батьки), які мають бізнес-ідею чи прагнуть відновити/розвивати власний бізнес! Протягом 10 днів навчання ви:

✅Навчитесь заповнювати грантову заявку до міжнародних та урядових організації підтримки бізнесу, а також форму для отримання грантової підтримки від Львівська міська рада задля залучення коштів на розвиток вашого бізнесу;

✅Навчитесь застосовувати маркетинг у бізнесі та побудуєте свою власну маркетингову стратегію розвитку;

✅Під час бізнес-гри для військових «Кінцевий бенефіціар 4.5.0» ви набудете навичок підприємницького мислення;

✅Відвідаєте одне з топових підприємств міста.

📌Реєстрація та програма за посиланням! <br➡️Реєстрація триває до 9 травня 2024 року.

За додатковою інформацією можна звертатись за телефоном 032 297 59 80 або 067 000 24 06.